sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Palkitse itsesi

Kun on onnistunut tiputtamaan painoaan oikein kunnolla, on aika ja täysi oikeus, ja melkeinpä velvollisuus, palkita itsensä! Saavuttaessasi esimerkiksi kymmenen kilon rajapyykin, puhumattakaan suuremmista tasaluvuista (ja ei sen tarvitse tietenkään edes olla mikään tasaluku), on aika vähän pysähtyä, onnitella itseään ja suoda itselleen jotain erikoista. Ja jos muut ympärillä eivät ymmärrä onnitella tai suoda tätä sinulle, ota mukaan joku joka ymmärtää ja osaa arvostaa!

Osta itsellesi vaikka pokaali ja kaiverruta siihen saavuttamasi painonpudotus päivämäärineen - ja jätä tilaa seuraavalle painolle! Tai kaiverruta siihen jotain neutraalimpaa, silti tiedostaen, että se on juuri sinun pokaalisi. Pane soimaan Tina Turnerin Simply The Best, tai jokin muu hieno biisi - ja nauti! Elämässä täytyy olla hetkiä jolloin ylistää ja onnitella itseään, ja tämä on sellainen! Usko myös pitäväsi tämä paino ja saavuttavasi mahdollisesti haluamasi alempikin paino, ja juo tästä voitonmaljastasi joka kerta kun tiputat yhden lisää kilon - vapaavalintainen juoma! Rakkaudessa ja sodassa on kaikki sallittua! Turha miettiä miten kaikki voi kuivua kokoon tai mennä pieleen joskus hamassa tulevaisuudessa - elä tässä hetkessä ja nauti!

Tässä alla muutama lisäehdotus tavoista juhlia - jälleen kerran aakkosjärjestyksessä, ja lisää saa ehdottaa! Tee oma lista.

Elokuvailta
Golfkierros
Hiihtosetti ensi talveksi, hotelliloma
Italianmatka
Kampaaja, karppitreffit, kaupunkiloma, kengät, kokovartalohieronta, konsertti
Laskettelumatka
Manikyyri, matka
Nuotio, jossa polttaa poroiksi isoksi käyneet vaatteet
Oopperailta
Pedikyyri
Ravintolailta, risteily
Saunailta hotellissa
Teatteri-ilta
Uutta vaatetta
Vyöhyketerapiaa
Ystävätreffit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti