maanantai 13. huhtikuuta 2009

Tervetuloa!

VHH-123 on uusi vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle omistettu blogi. Sen nimi on lyhyt ja ytimekäs (äännetään veehoohoo-yykaakoo) ja kuvastaa blogin perimmäistä luonnetta. Tarkoitus on tehdä tästä mahdollisimman helppolukuinen ja informatiivinen blogi, joka myös pysyy ajan hermolla.

VHH-123 on myös kuin rekisterinumero - autolle, jonka valjastamme viemään meitä eteenpäin terveyden tiellä. Kun itse otamme ensiaskeleet 1, 2 ja 3 ja jatkamme siitä eteenpäin, pääsemme tiellämme mukavasti eteenpäin kunhan emme ala kulkea harhaan. Matematiikka jyllää ja kilot putoavat, ja terveys karttuu kun uskomme teorian toimivan myös omalla kohdallamme ja uskomme omaan tekemiseemme. 123 eteenpäin kunto, terveys ja itsetunto, ja 123 alaspäin kilot - tai joidenkin kohdalla ylöspäin, esim. lihasten muodossa - mutta aina kohti suurempaa terveyttä.

Blogi on kirjoitettu yleisellä tasolla ja vaikka se ei tuokaan esiin tekijän (karppifoorumilla nimimerkillä karada) henkilökohtaisia yksittäisiä valintoja ruokapäiväkirjoineen, blogin olemassaolo puhunee puolestaan. Kirjoittaja ei ole mikään terveydenalan ammattilainen, mutta innokas asioista selvää ottaja, joka kokee omakseen edesauttaa vähähiilihydraattisen elämäntyylin vakiinnuttamista. Tekstejä parannellaan sitä mukaa kun tulee uutta tietoa k.o. aiheesta.

Tämän blogin nettiosoite on http://vhh-123.blogspot.com ja sähköpostiosoite kivita@gmail.com. Palautetta saa lähettää ja sitä toivotaan, ja kaikki rakentava kritiikki pyritään käyttämään materiaalina yhä paremman blogin rakentamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti