tiistai 14. huhtikuuta 2009

RunningAHEAD

RunningAHEAD on amerikkalainen nettisivusto, joka pyrkii auttamaan lukijoitansa tavoitteellisempaan liikuntaan. Kirjaudu käyttäjäksi (ei maksa mitään) ja kirjaa miten paljon kulloinkin liikut. Aseta tasosi mukaisia tavoitteita, ja katso graafisesti miten kuntosi kehittyy. Grafiikka antaa tilastoja siitä miten paljon liikut viikossa, kuukaudessa ja vuodessa.

Nimestään huolimatta nämä sivut sopivat mainiosti myös kävelijöille. Voit kirjata joko kävelemäsi ajan tai etäisyyden, tai molemmat. Samoin voit merkitä kunkin suorituksen kohdalle päivän painon, ja lisätä mitä tahansa muita yksityiskohtia. Kokeilemalla sivuja parin päivän ajan huomaat miten ne soveltuvat parhaiten juuri sinun tarkoitusperiisi.

Eräs tämän sivun anti on sen karttaohjelma. RunningAHEAD hyödyntää Google Earthiä, jonka avulla voit lisätä jokaiseen juoksuusi tai kävelyysi kiertämäsi reitin, ja tallentaa sen erikseen vaikkapa liikuntapäiväkirjaasi. Muista vaan tallentaessasi karttaa loitontua päätepisteen näkymästä jotta saat tallennettavaksesi koko reitin. Tällainen toiminta voi esimerkiksi saada ykskaks kartoittamaan itselleen kävelyreitin seuraavalle Tallinnanreissulle, niin että sen sijaan että kävisi vain shoppailemassa, lähtisikin suunnittelemalleen lenkille pisteestä A pisteeseen B - ja taas tuli tehtyä jotain hyvää terveyden eteen! Kuvan reitti Pirita Top Spasta Kadriorgin linnaan tekee 3.75 km (klikkaa suuremmaksi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti