
Tässä alla juustoluettelo, jota on tarkoitus aika ajoin päivittää. Ei käsitä vähärasvaisia juustoja. Yritysten linkit antavat yksityiskohtaisen kuvan k.o. juustosta, ja juustolinkki yleensä Wikipedian määritelmän k.o. juustolajista (kannattaa katsoa myös englanninkielisiä sivuja).


Edam (Arla Ingman) F 23% C 2.3 gr P 26%
Edam (Valio)
Emmental Sinileima (Arla Ingman) F 30% C 0.6 gr P 29%
Emmental Sinileima (Valio) 3 kk tai+
Emmental Violettileima (Valio) pähkinäinen maku
Emmental Punaleima (Arla Ingman) F 30% C 0.6 gr P 29%
Emmental Punaleima (Valio) 6 kk tai+
Emmental Mustaleima (Arla Ingman) F 31% C 0.6 gr P 29%
Emmental Mustaleima (Valio) 9 kk tai+
Eva (Arla)Edam (Valio)
Emmental Sinileima (Arla Ingman) F 30% C 0.6 gr P 29%
Emmental Sinileima (Valio) 3 kk tai+
Emmental Violettileima (Valio) pähkinäinen maku
Emmental Punaleima (Arla Ingman) F 30% C 0.6 gr P 29%
Emmental Punaleima (Valio) 6 kk tai+
Emmental Mustaleima (Arla Ingman) F 31% C 0.6 gr P 29%
Emmental Mustaleima (Valio) 9 kk tai+
Gouda
Grana Padano
Halumi
Havarti - tanskalainen vahva juusto
Mozzarella
Oltermanni (Valio)
Parmesan
Philadelphia (Kraft) tuorejuusto. F 23%
Pohjanpoika (Arla Ingman) F 32% C 2,0 gr P 24%
Président vuohenjuusto - 12 palaa kätevässä pakkauksessa. F 20% C 1,6% P 16%
Ricotta
Ritari
Turunmaa (Valio) F 23% C 2,3 gr P 26%
Viking Edam (Arla Ingman) F 24% C 1,0 gr P 26%
Tässä lopuksi Jaakko Raholan hyvät juustosivut.
Päivitetty 25.4.2009
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti