tiistai 29. syyskuuta 2009

Menestystarina # 5, osa 2

Muistatteko vielä 32-vuotiaan David Smithin, joka pudotti huiman määrän kiloja ns. hiilihydraattisyklityksellä? Blogin Menestystarina # 5. Ruotsalainen Aftonbladet (kts.linkki) on nyt päivittänyt k.o. juttua niin tehdään sama täälläkin!

Davidin alkupaino vuonna 2007 oli 286 kg. Nykyään hän painaa 95. Häneltä lähti rasvaa niin paljon, että edessä oli ilman muuta ihonpoistoleikkaus ja kropasta poistettiinkin kokonaista 12 kiloa ylimääräistä ihoa. David on myös jatkanut kuntosalilla käyntiä ja on tätä nykyä sopusuhtainen, hyvintreenattu mies. Nyt kun paino-ongelma on suht koht ratkaistu - vaikka toki Davidin tulee koko elämänsä olla ruokavaliolla - niin huomio voi viimein kääntyä olennaiseen - rakkauteen! Siitä ja entisestä sosiaalisesta elämästään David sanoo näin:
"Vietin suurimman osan ajastani kotona katsoen ulos ikkunasta. Katsoin ihmisiä kun söin, tai sitten nukuin tai katsoin TV:tä. Nyt odotan kovasti kokevani rakkauden, sillä olen ymmärtänyt, että se on paras tunne mitä on olemassa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti