sunnuntai 2. elokuuta 2009

Menestystarina # 5


Amerikkalainen David E. Smith painoi enimmillään 286 kiloa (630 paunaa). Jo uskonsa menettäneenä tämä ujo 189-senttinen arizonalaismies käänsi elämänsä ympäri ja pudotti runsaassa kahdessa vuodessa painostaan 180 kiloa ns hiilihydraattikierrolla ja liikunnalla. Tässä hänen tarinansa.

Kaikki alkoi siitä kun David näki itsensä videolla. Hän heräsi eräänä aamuna ja tiesi tulleensa sen tien päähän. David otti yhteyttä paikalliseen televisioyhtiöön (rohkea veto ujolta mieheltä!), ja pian hänestä tehtiin juttu aamu-TV:n ohjelmaan. Ohjelman kautta hän sai kosketuksen tulevaan henkilökohtaiseen valmentajaansa Chris Powelliin, joka laati hänelle oman painonpudotusohjelman. Ja sillä tiellä hän on edelleen - sillä erotuksella, että hän on nyt itse siirtynyt valmentajaksi, rohkaisemaan muita muuttamaan elämänsä.

David kertoo MySpace-sivuillaan muun muassa näin: "Haluan kaikkien tietävän, että tämä on mahdollista kunhan uskoo itseensä. Menestykseni avain oli olla asettamatta rimaa liian korkealle. En ryhtynyt tavoittelemaan 200 kilon painonpudotusta vaan 10 kilon, ja sitten taas 10. "

Davidin ruokavaliona on ollut ns. "hiilihydraattisyklitys" (carb cycling), jossa hiilihydraattien määrää vaihdellaan tietoisesti, tavoitteena maksimaalinen rasvanpoltto. Lisää siitä täällä (www.stax.com). Sen lisäksi David treenasi säännöllisesti salilla. Sairaalloisesta ylipainosta venynyt iho on sittemmin korjattu leikkauksella. David Smithin kertomus kuvineen (ei heikkovatsaisille!) on luettavissa blogilla The Livin' La Vida Low-Carb Show. Lisää hänestä tässä Youtube-pätkässä sekä täällä:

Good Morning! Arizona (6:09) sama linkki kuin tarinan alussa
ABC's 20-20 (3:49)
ABC's The View (8:22)
NBC's Today (4:46)

Alun jättimäinen sininen T-paita on nyt muisto vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti