maanantai 31. elokuuta 2009

Blogipäivitys

Tämän blogin aloittaessa huomenna kuudennen kalenterikuukautensa, on aika ottaa yleiskatsaus. Alussa kun oli niin kovasti läpikäytävää niin artikkeleiden määrä oli luonnollisesti suuri. Sitten tuli kesä lomineen ja muine ajanvietteineen. Nyt syksyn alkaessa blogi palaa normaalimpaan päivärytmiin ja kuukauden juttumäärä tulee asettumaan 25 molemmin puolin. 
Kommentteja toivotaan yhä - niitä ei kovin paljon tule. Liekö merkki jonkinlaisesta perustyytyväisyydestä vai pelkästään lukijoiden puutteesta? Julkaistut kommentit poistetaan aina pyynnöstä. Blogi joka tapauksessa jatkaa samaa rataa, ja tarkoitus ei olekaan millään muotoa olla foorumityyppinen blogi vaan tuottaa vain mielenkiintoisia, enimmäkseen vhh-aiheisia, juttuja. Pääpiste on ravinnolla ja ihmiskeholla, mutta toissijaisiakin juttuja riittää.
.
Hyvää loppukesää kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Mielelläni kuulisin mitä mieltä olet lääkäri Annika Dahlqvistin varsin varomattomista lausunnoista Aftonbladet -lehdessä 30.8.2009 (LCHF -ruokavalio suojaa sikainfluenssaa vastaan ja mammografiat ovat näille turhia).

    VastaaPoista
  2. Olen myös seurannut tuota juttua ja kiivasta näyttää keskustelu olevan. Kirjoitan siitä jutun tähän blogiin nyt viikonloppuna. Kyllä varsin varomattomia olivat lausunnot, Annika kun ei paljoa siekaile!

    VastaaPoista