torstai 8. lokakuuta 2009

Kiinnitys uuteen lukuun


Painonpudotuksen kannalta on olennaista tietää mitä tekee. Osaan tietämistä voisi sisällyttää dynaamisen lähestymisen alenevaan painoon.  Alla eräs esimerkki.

Lähestyessä uutta kymmenlukua moni meistä kokee - joko tietoisesti tai alitajuisesti -  pienen kriisin. Tämän mahdollisen kriittisen vaiheen läpi kannattaa mennä vauhdilla! Se on kuin kynnys, jonka yli ei pääse rullatuolilla ilman että ottaa vähän vauhtia. Päästyäsi toiselle puolelle kynnystä heti helpottaa! Vauhdin kannattaa kuitenkin antaa tasaantua itsestään, eli ei olla liian tyytyväinen saavuttamaansa - ei missään nimessä jarruttaa tai epäröidä - vaan jatkaa vain samaa rataa. Ota kiinnitys tähän uuteen painoon, varsinkin jos se on uudella kymmenluvulla. Jos vaikka painat nyt 89 kiloa 9-kympin sijaan, pidä visusti mielessäsi luku 88 katsomatta kertaakaan taaksesi! Ole kuin vene, joka on ankkuroitunut uuteen laituripaikkaan, paikka 89, joka on paljon paljon parempi kuin 90. Paljon lyhyempi matka satamakahvilaan tai portille. Ja paikka 88 olisi vielä parempi, eli tavoittele sitä kun se kerran on ihan vapaana! Siinä ei ole veneen venettä vaan se on sinulle varattu!

Päästyäsi tarpeeksi kauas kymmenluvun taitteesta malta mielesi, mutta älä tyydy yhtään vähempään kuin mihin kroppasi on sinua viemässä. Anna sen viedä, mutta älä ole tuuliajolla. Ole kuin ankkurin jatke - nykyaikaisen ankkurin, jota voi muokata (katso kuva) mieleiseensä, tarpeita vastaavaan muotoon. Se ei enää ole jähmeä vanhojen tottumusten ja uskomusten ankkuri vaan täysin moderni, yksilölliset tarpeesi huomioiva ja menestyksen avaimet omaava oman itsesi rautainen jatke. Kevyesti irrotettavissa uusiin kiinnityksiin!  Ja satama-alueellahan ei sitten kannata liikaa katsella mitä muut puuhaavat vaan keskittyä sen oman paikan varmistamiseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti