Karppaamisesta tulee helposti tapa - vähähiilihydraattisessa ruokavaliossa kun on tunnetusti niin monta hyvää puolta. Mutta mitä tehdä kun tuntee tarvetta salata nämä maan mainiot ruokatottumuksensa ja sopeutua esim. työpaikalla lounaan oletusarvoon eli runsashiilihydraattiseen ja vähärasvaiseen ruokailuun? No, sitä lounasruokailu on onneksi vähemmän ja vähemmän yhä useamman ihmisen löytäessä karppauksen tai ainakin ollessa selvillä sen peruskäsitteistä. Enää ei niin kauheasti kummastella vaikka kauhistuneita ilmeitä näkee toki vieläkin kun lautasella ei olekaan perunaa/pastaa/riisiä tai kahviin eksyy kermaa.
Toki: mitä se muille kuuluu mitä sitä syö? Ja vaikka vielä on matkaa siihen kun karppi saa syödä täysin rauhassa ihanuutensa, olemme kaiken aikaa matkalla sinne... Pian emme ehkä saa syödä rauhassa kun koko ajan pitäisi - asiantuntijan ominaisuudessamme - kertoa mitä siinä lautasella onkaan ja miten se ateria oikein valmistetaan! Silloin kenties kaipaamme näitä aikoja... :)
Tässä muuten vähän luettavaa k.o. asiasta karppausfoorumilta.
Tässä muuten vähän luettavaa k.o. asiasta karppausfoorumilta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti